Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη σημειώσει 9 γκολ σε 11 αγωνιστικές.
Πίσω του, ο Λεβαδειακός έχει δύο δυνατούς εκπροσώπους: ο Όζμπολτ έφτασε τα 7 τέρματα μετά το «διπλό» κόντρα στον Βόλο, ενώ ο Πεντρόζο ισορροπεί στους 6, μαζί με τον Μεχντί Ταρέμι του Ολυμπιακού και τον Παύλο Παντελίδη της Κηφισιάς.
Ακολουθεί ο Οζντόεφ του ΠΑΟΚ με 5 γκολ, ενώ στους 4 βρίσκονται οι Σφιντέρσκι, Τσικίνιο, Τεττέη, Παλάσιος και Λάμπρου.
Διαβάστε Επίσης
Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου έχουν πνεύμα πολεμιστή, με γεμίζουν περηφάνια - Είμαστε παρόντες σε όλους τους στόχους μας» Ζίνι: «Μου ζήτησε ο Πιερό να βάλω γκολ και να του το αφιερώσω - Ήθελα να του δώσω ένα έξτρα κίνητρο να επιστρέψει» Πλήγμα στην ΑΕΚ με Πιερό: Εκτός 3-4 εβδομάδες ο Αϊτινός φορ Πάει σε διαβολοβδομάδα με προίκα καλή απόδοση και σημαντικό τρίποντο Κετσετζόγλου: «Μπορούσε να έχει πιο άνετο βράδυ η ΑΕΚ - Να διορθώσει το πρόβλημα της αποτελεσματικότητας»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






