Stoiximan Super League

Προπονητής Σλάβια Πραγας: «Θα χαρούμε να αποδεχθεί την πρότασή μας ο Κρμέντσικ»

Ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τριπόφσκι, μίλησε για την περίπτωση Μάικλ Κρμέντσικ και την πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Ανατροπή φαίνεται πως έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ για το θέμα του επιθετικού, με τον Μάικλ Κρμέντσικ να έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς.

Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην αποστολή της Τσεχίας για το Euro 2020, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Κλαμπ Μπριζ, από την οποία ήταν δανεικός στον «Δικέφαλο του Βορρά» τη φετινή σεζόν.

Ο πανύψηλος φορ, έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, μεταξύ των οποίων και από τη Σλάβια Πράγας. Μάλιστα, ο προπονητής της Σλάβια, Γίντριχ Τριπόφσκι, είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ τους.

Ωστόσο, με σημερινή τοποθέτησή του, αναφέρθηκε ξανά στο θέμα του Κρμέντσικ τονίζοντας την επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ της Σλάβια: «Εάν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα χαρούμε αν αποδεχτεί την πρόταση μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x