Stoiximan Super League

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Όσα δήλωσε ο Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Βόλο Εlabet για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς στάθηκε στη σημασία της εμφατικής νίκης του Ολυμπιακού στη Λάρισα, αλλά και στη μέχρι τώρα εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ενόψει του αγώνα με τον Βόλο, υπογράμμισε την ανάγκη για σοβαρότητα και συγκέντρωση, με στόχο οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν ακόμη τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς στη Λάρισα: «Πρώτα από όλα κερδίσαμε με 4-0 κάνοντας την δουλειά μας, που ήταν και το πιο σημαντικό. Κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και τα καταφέραμε».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Δεν έχουμε δεχθεί γκολ στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, αν και θα είναι δύσκολο. Είναι καλό ξεκίνημα και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο γιατί η αμυντική λειτουργία είναι σημαντικό μέρος του παιχνιδιού μας. Είναι μια καλή αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωνόμαστε».

Για το ματς με τον Βόλο: «Θέλουμε να πάμε σε αυτό το εκτός έδρας ματς και όπως πάντα να κάνουμε την δουλειά μας. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να παίξουμε καλά, αν μπορούμε να κρατήσουμε ξανά το μηδέν. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, όπως όλα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε καλά την δουλειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x