Stoiximan Super League

Επέστρεψε στην αποστολή της Κηφισιάς ο Σναϊντερλάν

Ο Μοργκάν Σναϊντερλάν τέθηκε ξανά στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου, για το ματς της Κηφισιάς με τον Βόλο (30/03).

Ένα πολύ κομβικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (30/03), αφού ο Βόλος φιλοξενεί την Κηφισιά στο άδειο Πανθεσσαλικό για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Η ομάδα των βορείων προαστίων θα έχει μάλιστα και μια σημαντική επιστροφή, αφού μπήκε στην αποστολή ο Μοργκάν Σναϊντερλάν, ο οποίος επιστρέφει μετά από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς στην Καισαριανή, στις 11 Φεβρουαρίου.

Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένει ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Παπασάββας, ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο γνωστός απόντας Αλμπέρτο Μποτία και ο Σωτήρης Νίνης για λόγους τακτικής.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντάριο Τσανάτζια, Πάνος Πρίτσας, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Τζόναθαν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x