Stoiximan Super League

Σοάρες: «Να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό, θα είναι σκληρή μάχη»

Για το ντεμπούτο του στη Ριζούπολη και τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ μίλησε ο Φιλίπε Σοάρες.

Το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Φιλίπε Σοάρες.

Ο Πορτογάλος χαφ τόνισε πως πρώτος στόχος για τους Θεσσαλονικείς είναι να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και ο ίδιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φιλίπε Σοάρες στη Live Sport

Για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Ήταν τέλειο. Ντεμπούτο, πρώτο ματς και πρώτη νίκη. Ο δρόμος προς αυτήν την επικράτηση ήταν δύσκολος, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε, να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ακόμη και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε, αγωνιστήκαμε ως ομάδα και νικήσαμε ως ομάδα και αυτό είναι που μετράει περισσότερο».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν μπει στον αγώνα: «Το μόνο που μου είπε ο προπονητής μου όταν μπήκα ήταν καλή επιτυχία και καλό ματς. Μου ευχήθηκε και παράλληλα μου έδωσε και κάποιες οδηγίες. Δεν ήταν κάτι παραπάνω, τουλάχιστον για αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μου, ότι θα με στηρίζει και θα με βοηθάει, θα είναι από πάνω μου για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε κι άλλο τον Ολυμπιακό, θα είναι σίγουρα μία σκληρή μάχη, δεν θα πρέπει να χάνουμε βαθμούς, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Αλλά, θα πρέπει να είμαστε έτσι, ενωμένοι, και κάθε φορά πιο δυνατοί. Εμπιστευόμαστε τυφλά τη δουλειά και τον προπονητή μας και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x