Stoiximan Super League

Σοϊλέδης: «Ήταν πέναλτι στον Σιμόες»

Στη φάση του Σιμόες στάθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, υποστηρίζοντας πως οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της ΑΕΚ του μετέφεραν πως ήταν πέναλτι υπέρ της «Ένωσης», το οποίο δεν δόθηκε.

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο μπακ της Ένωσης, μιλώντας μετά το ματς στη Nova, τόνισε πως οι συμπαίκτες του του μετάφεραν πως ο διαιτητής κακώς δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Σιμόες. Παράλληλα, δήλωσε πως η έλλειψη συγκέντρωσης μετά την ισοφάριση του «δικέφαλου του Βορρά» έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά:

«Εμείς σήμερα δεν ήμασταν τόσο κακοί. Αν και προηγηθήκαμε, βρεθήκαμε και πάλι στην ισοπαλία μετά την ισοφάριση και μετά δεν είχαμε δυνάμεις.

Απ’ ότι με ενημέρωσαν τα παιδιά στα αποδυτήρια η φάση με τον Σιμόες ήταν πέναλτι και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να βρούμε δυνάμεις. Πάντως και μετά το γκολ που δεχτήκαμε κάναμε φάσεις, τις ποοίες έσωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Έπαιξε ρόλο η έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως μετά το 1-1 λόγω του κόσμου και των παικτών του ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας, μια ήττα ήταν σε μια δύσκολη έδρα, που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x