Stoiximan Super League

«Σεντ Ετιέν, Στρασβούργο και Σταντάρ Λιέγης θέλουν τον Σονί»

Ευρωπαϊκές ομάδες τσεκάρουν τον Κέβιν Σονί που κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης φέτος. Πόσα ζητάνε οι Αρκάδες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για να τον παραχωρήσουν.

Ο Κέβιν Σονί αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και μέχρι στιγμής, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Κάτι που όπως είναι λογικό, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «voetbalnieuws», η Σταντάρ Λιέγης τσεκάρει τον 23χρονο Καμερουνέζο επιθετικό, ο οποίος έχει κληθεί και στην εθνική του ομάδα για το ερχόμενο Κόπα Άφρικα. Μάλιστα, κάνουν λόγο και για τις απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας πως οι Αρκάδες είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό γύρω στις 350 χιλ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, η γαλλική ιστοσελίδα «butfootballclub» υποστηρίζει πως ο Κέβιν Σονί βρίσκεται στη λίστα της Σεντ Ετιέν και του Στρασβούργου. Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στο πέρασμα του επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης από την Μπορντό σε νεαρή ηλικία, κάτι που αν μη τι άλλο έχει παίξει τον ρόλο του στο «τσεκάρισμα» των γαλλικών συλλόγων.

Ο Σονί φέτος έχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x