Stoiximan Super League

Πρόβλημα και με Σούντγκρεν στον Άρη

Πρόβλημα στον αυχένα αντιμετωπίζει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και μένει να φανεί το εάν θα μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19:30) για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Τελευταίο εκείνο του Ντάνιελ Σούντγκρεν, που στην προπόνηση της Πέμπτης (18/11) έκανε θεραπεία εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αυχένα, το οποίο αποκόμισε στη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας. Πλέον, μένει να φανεί το κατά πόσο θα επηρεαστεί η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Φαμπιάνο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψαν οι Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Τσεχίας και της Αυστραλίας, αντίστοιχα. Αντίθετα, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να μεταβεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και να δώσει το «παρών» στην προπόνηση των Θεσσαλονικιών την Παρασκευή (19/1).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης με ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, επιθετική τακτική και μετάβαση, καθώς και παιχνίδι τακτικής. Οι «κίτρινοι» θα ανακοινώσουν την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x