Stoiximan Super League

Οριστική αναβολή στην έναρξη της Σούπερ Λίγκας

Οριστικά αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας καθώς δεν άρχισε καν η προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση, από την οποία θα κρίνονταν τα πάντα.

Οριστικά αναβλήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας η οποία ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώνοντας απόλυτα και το σχετικό δημοσίευμα του sportfm.gr.

Σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε καν η Γενική Συνέλευση καθώς απουσίαζαν πέντε ομάδες με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και τυπικά να μην μπορεί να γίνει η ΓΣ.

Συγκεκριμένα, απόντες από τη σημερινή ΓΣ ήταν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ που έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην μπορεί να διεξαχθεί η διαδικασία, να μην γίνει η ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος και τελικά να μην μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν μπορεί να αρχίσει η σεζόν ακόμη και εάν αλλάξουν τα δεδομένα και την Πέμπτη στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση εγκριθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Και αυτό καθώς βάσει του κανονισμού θα πρέπει από την ώρα της υπογραφής της και την κοινοποίηση του προγράμματος στις ομάδες, να έχουν περάσει τουλάχιστον 96 ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στη σημερινή Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα νέα Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x