Stoiximan Super League

Αποθέωση για την κούρσα του τίτλου της Σούπερ Λίγκας: «Από τις πιο... γοητευτικές στην Ευρώπη»

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μάχονται για τον τίτλο στη Σούπερ Λίγκα, με τη μάχη για την κούπα να γνωρίζει την αποθέωση στο εξωτερικό.

Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, η μάχη για τον τίτλο στη Stoiximan Super League συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον με όχι δύο, όχι τρεις αλλά τέσσερις ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο του πρωταθλητή!

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται σε ακτίνα μόλις πέντε βαθμών με το φινάλε της κανονικής διάρκειας αλλά και τα playoffs να προβλέπονται... φωτιά, κάτι που έφερε μέχρι και αποθέωση στο εξωτερικό.

Η σελίδα του podcast The Sweeper, που ασχολείται με το διεθνές ποδόσφαιρο και έχει πάνω από 20.000 ακολούθους στο Twitter, δημοσίευσε φωτογραφία από τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος και ανέφερε πως «η κούρσα του τίτλου στην ελληνική Σούπερ Λίγκα αναδεικνύεται σε μία από τις πιο γοητευτικές στην Ευρώπη, με ακόμη περισσότερες ανατροπές να έχουν πιθανότητα να γίνουν.

Ο Παναθηναϊκός, που βρισκόταν στην κορυφή για μήνες, έχασε σήμερα (σ.σ. χθες) για τρίτη φορά σε τέσσερα ματς και προσπεράστηκε στην πρώτη θέση από την ΑΕΚ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x