Ολοκληρώθηκαν τα playoffs της Stoiximan Super League -όχι, όμως και το πρωτάθλημα, αφού έχουμε ακόμα, θυμίζουμε, τρεις αγωνιστικές στα playouts. Στο αδιάφορο βαθμολογικά ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον 2ο Παναθηναϊκό, με τον Ελ Κααμπί να σκοράρει για πρώτη φορά απέναντι στους «πράσινους». Οι Πειραιώτες έκλεισαν, έτσι, τη σεζόν στην 1η θέση με 75 βαθμούς, με τους «πράσινους» να τερματίζουν πίσω τους με 59.
Στο άλλο ντέρμπι, της Τούμπας, εκεί όπου διακυβεύονταν η 3η θέση και το καλό εισιτήριο για το Europa League (3ος προκριματικός), ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την ΑΕΚ και το… τσέκαρε εκείνος, με την Ένωση να κόβει τελευταία το νήμα και μάλιστα, έχοντας μόνο ήττες στο μίνι πρωτάθλημα!
Ο «δικέφαλος του Βορρά», ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ, διότι αν οι Κρητικοί κατακτήσουν την κούπα, τότε εκείνοι θα πάρουν το καλό εισιτήριο και ο ΠΑΟΚ θα βγει στο Conference (2ος προκριματικός), ξεκινώντας και εκείνος νωρίς τις υποχρεώσεις του, δηλαδή στις 24 Ιουλίου. Διαφορετικά το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι θα το δώσει στις 7 Αυγούστου!
Η τελική βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League:

Διαβάστε Επίσης
Λουτσέσκου: «Με ταπεινότητα θα πω ότι η τρίτη θέση είναι σημαντική - Θετική η πορεία μας στα playoffs» Ένταση στην Τούμπα μεταξύ Λαμέλα, Βίντα και Κετζιόρα και γενική σύρραξη! Δάκρυζε ασταμάτητα ο Βιεϊρίνια στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στις τελευταίες του ποδοσφαιρικές στιγμές Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs Νικολογιάννης: «Δεν ήταν για να χάσει ο Παναθηναϊκός - Πρέπει να δει τη φετινή σεζόν ως αποτυχημένη ενόψει της νέας» Αθανασίου: «Βάλθηκε να θυμηθεί ο Παναθηναϊκός γιατί δεν διεκδίκησε το πρωτάθλημα…» Βιτόρια: «Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






