Stoiximan Super League

Η εκτόξευση του Ιωαννίδη, το «ερυθρόλευκο» 4/7 & η ομάδα-έκπληξη στο top-25 της Σούπερ Λίγκας στο Transfermarkt

Δείτε πώς διαμορφώνεται η λίστα των πιο ακριβών ποδοσφαιριστών της Σούπερ Λίγκας στο Transfermarkt.

Έγκυρο σε πολύ μεγάλο βαθμό, το Transfemarkt μας βοηθά συχνά να αντλήσουμε πληροφορίες αναφορικά με την αξία των ποδοσφαιριστών – καθώς και τα στατιστικά τους αλλά και άλλες πληροφορίες.

Ασφαλώς η αξία του είναι το κυριότερο στοιχείο που αναζητάμε συνήθως, με το τελευταίο update να γίνεται τέλη Δεκεμβρίου και να φέρνει ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις των παικτών που αγωνίζονται στη Stoiximan Super League.

Ρίχνοντας μια ματιά, εντοπίζουμε τον Ντάνιελ Ποντένσε σταθερά στην κορυφή με αξία 13 εκατ. ευρώ (με πτώση δύο... χαρτιών) και τον Λιβάι Γκαρσία λίγο πιο πίσω, με δώδεκα.

New entry στην τριάδα, ο Φραν Ναβάρο, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και κοστολογείται στα δέκα εκατομμύρια.



Μαζί του ο ανεβασμένος Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον Φώτη Ιωαννίδη να συμπληρώνει την πεντάδα έχοντας εκτοξευτεί από τα 3,5 εκατ. ευρώ στα εννέα χάρη στον τρομερή σεζόν που κάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ακολουθούν στα οκτώ εκατομμύρια άλλοι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, με Σαντιάγκο Έσε και Μαντί Καμαρά να ολοκληρώνουν το 4/7 των Πειραιωτών στις πρώτες θέσεις.

Ακολουθούν στα επτά εκατομμύρια δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (Μάρκος Αντόνιο-Αντρίγια Ζίβκοβιτς), με τον Ορμπελίν Πινέδα να τιμάται στα 6,5 και τον Πεπ Μπιέλ στα έξι.

Στο... τάλιρο βρίσκουμε Σπόραρ, Μασούρα, Ορτέγκα, Μπιανκόν και Μουκουντί, με τους Κουλιεράκη-Ντεσπόντοφ στα 4,5 και τους Ρίτσαρντς-Κοτάρσκι να κοστολογούνται στα τέσσερα εκατομμύρια.



Ακολυουθεί όνομα έκπληξη, καθώς ο μοναδικός παίκτης του top-25 που δεν αγωνίζεται σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ και έχει πλασαριστεί δεν ανήκει στον Άρη αλλά στον Παναιτωλικό!

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Λούκας Τσάβες, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και έχει αξία 3,8 εκατ. ευρώ...

Σημειώνεται ότι οι πιο πολύτιμοι παίκτες των «κίτρινων» είναι οι Μάνου Γκαρθία και Λορέν Μορόν, στα 2,5 εκατομμύρια ο καθένας.

Σούπερ Λίγκα: Οι ακριβότεροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το Transfermarkt

Σούπερ Λίγκα: Οι ακριβότεροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το Transfermarkt

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x