Stoiximan Super League

Σούπερ Λίγκα: Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές με δύο αποβολές και… ο Τόμας Χάγιεκ!

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρήκε πέντε ποδοσφαιριστές με δύο αποβολές, με τον Τόμας Χάγιεκ να τραβάει τα βλέμματα εξαιτίας των μόλις τριών συμμετοχών του.

Η κανονική περίοδος της Super League 1 ολοκληρώθηκε και μετά από 26 αγωνιστικές υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές, που αποβλήθηκαν παραπάνω από μία φορά.

Στη σχετική λίστα υπάρχουν παίκτες από τέσσερις διαφορετικές ομάδες και δύο της Κηφισιάς, όμως εκείνος, που κλέβει την παράσταση, είναι ο Τόμας Χάγεκ του Πανσερραϊκού και αυτό γιατί μετράει δύο αποβολές σε μόλις τρεις συμμετοχές.

Ο Τσέχος αμυντικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα των Σερρών και ο Πάμπλο Γκαρσία αρχικά τον υπολόγιζε για βασικό κεντρικό αμυντικό. Στο ντεμπούτο του, μόλις την πρώτη αγωνιστική, απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξε για τέσσερα λεπτά και στη συνέχεια δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

Αφού εξέτισε την ποινή του, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, επέστρεψε στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην εντός έδρα ισοπαλία (1-1) με τον Παναιτωλικό. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν η ακριβώς επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα τα 44 λεπτά που έπαιξε στο γήπεδο της Κηφισιάς. Αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε και πάλι την ομάδα του με 10 παίκτες, με αποτέλεσμα να μην καταγράψει άλλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Χάγιεκ βρέθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο χωρίς να παίξει και την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό. Από τότε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που κλείνουν τη λίστα είναι οι Τζακ Ιπαλίμπο και Ματέους Σάντος της Κηφισιάς, ο Παναγιώτης Ρέτσος του Ολυμπιακού και ο Ζήσης Καραχάλιος του ΠΑΣ Γιάννινα.



Το γεγονός που κάνει τη διαφορά είναι πως οι τέσσερις τελευταίοι παίκτες έχουν συμπληρώσει διψήφιο αριθμό συμμετοχών με τις ομάδες τους, έχοντας σημαντική παρουσία στην πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x