Stoiximan Super League

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και τη μάχη του πρωταθλήματος

Ακούστε τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Και ο… χαμός συνεχίζεται! Ολοκληρώθηκε και η 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και απομένουν, πλέον, δύο «στροφές», για να πέσει η καρό σημαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να ριχτούν οι ομάδες στη μάχη των playoffs.

Η ΑΕΚ, φυσικά, που επικράτησε της Λαμίας στη Φθιώτιδα, είναι μόνη 1η με 55 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, που πέρασε με ανατροπή από το Αγρίνιο, είναι, πλέον και εκείνος μόνος, στη 2η θέση, με 54 βαθμούς, καθώς ο Παναθηναϊκός, που έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στη Λεωφόρο, είναι πια στους 52 και την 3η θέση! Ο Ολυμπιακός, τέλος, παρέμεινε στο -5 από την 1η θέση, φέρνοντας τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά έχει μειώσει στο… δίποντο τη διαφορά του από το «τριφύλλι»!

Το τρίτο ημίχρονο της αγωνιστικής διεξήχθη, όπως πάντα, στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ακούστε τα σχόλια των παραγωγών της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας για όλα τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Σχολιάζουν: Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Τάσος Νικολογιάννης, Νίκος Αθανασίου, Κώστας Νικολακόπουλος, Βάιος Τσούτσικας, Μιχάλης Τσόχος, Νίκος Παγκάκης, Ηρακλής Αντύπας, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Σταύρος Χονδροθύμιος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Κώστας Βαϊμάκης και Αλέξης Σαββόπουλος.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x