Stoiximan Super League

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν είναι κακό να κάνει κουμάντο ο Μάνταλος στην ΚΕΔ»

Ο Γιώργος Σπανέας τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η ελληνική διαιτησία δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα με τον Στιβ Μπένετ αρχιδιαιτητή.

Για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία μίλησε ο Γιώργος Σπανέας στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφερόμενος στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ σχολίασε ότι δεν γνωρίζει τους Έλληνες ρέφερι και τόνισε: «Δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα ούτε με τον κύριο Μπένετ. Εκπνέει ο χρόνος παραμονής του κ. Μπένετ εδώ. Αν τον καπελώνει ο κ. Μάνταλος, μήπως αυτό είναι καλό και σημαίνει ότι σωνόμαστε; Φως δεν είδαμε από τον Κλάντενμπεργκ και τον Μπένετ, αλλά από το… VAR». Μάλιστα, ο Σύμβουλος της Ένωσης Ελλήνων διαιτητών εξέφρασε την άποψη: «Δεν είναι κακό να κάνει κουμάντο ο Μάνταλος στην ΚΕΔ».

Για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ΠΑΟΚ-Άρης είπε: «Καλά έκανε που έβαλε Έλληνες διαιτητές».

Για τη συμφωνία των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για ορισμό ξένων διαιτητών πρώτης γραμμής (Elite ή Α’ κατηγορίας), σχολίασε: «Δια λόγου δεν γίνεται κάτι. Αν δεν υπάρχει χαρτί… Μπάζει από παντού το ζήτημα».

Για το πώς θα του φαινόταν να οριστεί Έλληνας διαιτητής σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σχολίασε: «Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα χάσουμε την Τούμπα ή θα καεί η OPAP Arena».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x