Stoiximan Super League

«Η ΕΠΟ όφειλε ήδη να έχει απολύσει τον Φρόιντφελντ»!

Ο Γιώργος Σπανέας, μίλησε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM, «Η Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη για τα προβλήματα της διαιτησίας, κάνοντας ειδική αναφορά στον Πίτερ Φρόιντφελντ και την ΕΠΟ.

Στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Η Έφεση της Τρίτης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών, Γιώργος Σπανέας.

O βετεράνος διαιτητής, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στη διαιτησία και την ΚΕΔ, υποδεικνύοντας ως κύριο υπεύθυνο τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, τον οποίο σύμφωνα με τη δική του άποψη, η ΕΠΟ θα έπρεπε ήδη να είχε αποπέμψει.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σπανέας, μίλησε και για τους ξένους διαιτητές, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα αποχωρήσουν από τα ελληνικά γήπεδα.


Aναλυτικά:

«Όφειλε η ΕΠΟ να τον απολύσει τον Φρόιντφελντ. Η απουσία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Οι διαιτητές δεν έχουν διάθεση να πέσουν θύμα εγκληματικών οργανώσεων. Προφανώς έχει ευθύνες και η ΕΠΟ η οποία τον προσέλαβε.

Αν γινόταν μήνυση σε ευρωπαίο διαιτητή και τον έβλεπαν στη χώρα του τα μέλη της οικογένειας του γιατί να ξανάρθει αυτός ο άνθρωπος. Ο σωστός δρόμος είναι να φύγουν οι ξένοι διαιτητές. Παραδοθήκαμε άνευ όρων σε αυτό. Δεν υπάρχουν διαιτητές ώστε να αντικαταστήσουν κάποιους. Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθε ο Σουηδός και ορίσει Σιδηρόπουλο ή Φωτιά αυτοί θα φοβηθούν.

Οι ομάδες δεν αποδέχονται τους ήδη υπάρχοντες στην Ένωση διαιτητών. Τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουν καν. Μετά κόπων και βασάνων κρατήθηκε η Ένωση Διαιτητών. Τώρα... αντίο! Είναι θέμα χρόνου. Πολύ χάρηκα με την πρόταση του Άρη, αλλά και του κ. Μάνταλου, για Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι και ξένους στο VAR.

Πρέπει να μάθει ο Υπουργός τη σημαίνει ΕΠΟ. Να συμβουλευθεί FIFA και UEFA προκειμένου να καταλάβει. Κανείς διαιτητής δεν ξυπνά το πρωί για να πάει να "σφάξει" μια ομάδα. Τα ζητήματα της διαιτησίας μπορούν να λυθούν συναινετικά με την ΕΠΟ».



Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x