Stoiximan Super League

Σπανός: «Εάν δεν βελτιωθούμε γρήγορα θα έχουμε προβλήματα»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά το Λαμία-Ιωνικός.

Στην οριακή κατάσταση που έχει φτάσει ο Ιωνικός μετά και το ματς (2-1) τη Λαμία, όπου οι Νικαιώτες γνώρισαν την τέταρτη σερί τους ήττα στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε μετά τον αγώνα ο Δημήτρης Σπανός.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί γρήγορα, αλλιώς θα έχει προβλήματα. Επίσης, εάν και επισήμανε ότι πρέπει άπαντες να δώσουν το κάτι παραπάνω, σημείωσε ότι υπεύθυνος είναι ο ίδιος και όχι οι παίκτες του.


Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-το ματς:
«Μ' αυτό που δείξαμε σήμερα, δεν μπορεί να θέλουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Άνευροι, χωρίς όρεξη, χωρίς διάθεση, χωρίς δύναμη, χωρίς αγωνιστικό τσαμπουκά. Μόνο απ' αυτά δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι άλλο. Κι εκτός αυτού θεωρώ ότι μια ομάδα, η οποία πρέπει να είναι δυνατή, πρέπει να έχει και μυαλό. Δεν είχαμε καμία συγκέντρωση. Δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο είναι δεύτερη φορά που το δεχόμαστε. Αυτό που είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου. Νομίζω ότι εάν δεν βελτιωθούμε γρήγορα θα έχουμε προβλήματα».

-το εάν είναι αισιόδοξος ότι εκείνος και οι συνεργάτες του μπορούν να αφυπνίσουν τους παίκτες τους: «Η αλήθεια είναι ότι για κάθε κακή εμφάνιση, για κάθε κακή παρένθεση είναι υπεύθυνος ο προπονητής και όχι οι παίκτες. Αλλά νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, γιατί έχουμε κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να τη συνεχίσουμε και πρέπει να την τελειώσουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x