Stoiximan Super League

Σπανός: «Εμείς χαρίσαμε τη νίκη στον Βόλο, αλλά θεωρώ πως ήμασταν σοβαροί»

Στο λάθος που οδήγησε στο πέναλτι και στη νίκη του Βόλου στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός μετά την ήττα του Ιωνικού από τους Θεσσαλούς στη Νεάπολη.

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως ο Ιωνικός είχε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη στο ματς με τον Βόλο με τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έμεινε μεν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, όμως τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στη συνέχεια της σεζόν, ώστε να διατηρηθούν οι πιθανότητες παραμονής.

Αναλυτικά: «Νομίζω, σε γενικές γραμμές, το ματς έγερνε προς τα εμάς. Για να νικήσεις, πρέπει να είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος για 95’. Θεωρώ πως πάλι εμείς δώσαμε τη νίκη στον αντίπαλο με ένα δικό μας λάθος. Προσπάθεια έγινε, αλλά δεν αρκεί. Κάναμε ευκαιρίες και θεωρώ πως μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά δεν νικάς με τα λόγια, πρέπει να το δείξεις.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Δε νομίζω πως η ομάδα είναι πεσμένη. Η ομάδα έχει πιθανότητες κι έχει πιθανότητες να σωθεί. Πάντα κάτι φταίει, δεν πρέπει να φταίει τίποτα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να παίρνουμε τα παιχνίδια, γιατί ξέρετε πως το να νικάς είναι και ικανότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x