Stoiximan Super League

Σπανός: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την πραγματική στήριξη»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά το Λαμία-Ιωνικός.

Στη στήριξη της διοίκησης του Ιωνικού προς το πρόσωπό του στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός μετά τη νίκη-παραμονής των Νικαιωτών επί της Λαμίας.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» σημείωσε ότι η ομάδα του είχε εξαρχής ως στόχο να χτυπήσει στα playouts, εξού και το εξαιρετικό πρόσωπο που παρουσιάζει στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού στην Cosmote TV:

«Το δικαιούμαστε βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Είχαμε τον έλεγχο, κρατήσαμε καλά την μπάλα. Αν εξαιρέσεις κάποια λίγα διαστήματα που κινδυνέψαμε σε 1-2 στιγμές με μεγάλες μπάλες και στατικές φάσεις, είχαμε το δοκάρι, πολλές χαμένες ευκαιρίες. Θεωρώ ότι θα έπρεπε τα πράγματα να είναι πιο εύκολα για εμάς. Όμως είναι καλά, συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουν ένα σερί καλών παιχνιδιών και καλών εμφανίσεων και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος όπως και σήμερα.

Ξέραμε από την αρχή πως ο στόχος μας ήταν να χτυπήσουμε στα playouts. Άρα η ομάδα ήταν προγραμματισμένη γι' αυτή την στιγμή. Αυτό έγινε καλά σε εμάς και είμαστε ευτυχισμένοι. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την πραγματική στήριξη. Είναι κάτι που θέλω να τους το γυρίσω πίσω και το σημερινό θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο δώρο γι' αυτούς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x