Stoiximan Super League

Σπανός: «Ο Ιωνικός ίσως να χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ» - Τον στηρίζει η διοίκηση Τσιριγώτη

Δηλώσεις που φανερώνουν πρόθεση ακόμα και για παραίτηση έκανε ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα. Απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση Τσιριγώτη, σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Θέμα Δημήτρη Σπανού στον Ιωνικό! Ο έμπειρος τεχνικός προανήγγειλε ενδεχομένως και εξελίξεις με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου οι Νικαιώτες δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε τώρα στη νίκη, παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά προηγήθηκαν και με 2-0.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» ανέφερε πως η ομάδα του ίσως να χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ -και μάλιστα σε πολλούς τομείς- υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς την παραίτησή του. Συμπλήρωσε δε πως δεν νιώθει καλά ο ίδιος, ότι βλέπει πως δεν μπορεί να επιδράσει στους παίκτες και πως έχει επικοινωνήσει τα όσα έχει να πει. Σημείωσε όμως πως οι αποφάσεις θα παρθούν -μετά και από τη συζήτηση που θα γίνει με τη διοίκηση Τσιριγώτη- όταν ηρεμήσει η κατάσταση.

Να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport-fm.gr, η διοίκηση του Ιωνικού στηρίζει απόλυτα τον Δημήτρη Σπανό.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των γηπεδούχων υποστήριξε ότι ο Ιωνικός έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ότι έχασε ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στάθηκε και στους αγωνιστικούς τομείς όπου μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα της Νίκαιας.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

-το ματς με τον ΠΑΣ: «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ. Το δουλέψαμε πάρα πολύ. Φάνηκε στο γήπεδο. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ, ευκαιρίες, ένα πρώτο δεκάλεπτο μετά πάλι καλό χάνοντας πάλι ευκαιρίες. Θεωρώ ότι στο 2-1 μας έπιασαν τα… ψυχολογικά μας και ήρθε αυτό που ήρθε. Νομίζω όμως ότι οι ευκαιρίες που χάσαμε και στο 2-0 και στο 2-1 και στο 2-2, δείχνουν ότι μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας. Χρειάζεται δουλειά, δουλειά, και πάλι δουλειά. Η κατάσταση γίνεται δύσκολη. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Θανάσης Στάικος είναι ένας καλός προπονητής και ένα καλό παιδί. Τον είχα σε δύο ομάδες και έχω άποψη».

-το τι περνάει από το χέρι του ίδιου για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση: «Δύο πράγματα μπορούν να γίνουν. Το ένα είναι να γίνει πάρα πολύ συμπαγής η ομάδα, να αμυνθεί πάρα πολύ καλά στο δικό της αμυντικό τρίτο. Αλλά βλέπετε ότι όταν πάμε να αμυνθούμε, δεχόμαστε γκολ -σήμερα με πέναλτι- ή να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Όμως και πάλι σήμερα αυτό έγινε. Ένα πρόβλημα για μένα είναι ότι όταν ο προπονητής μπορεί να επιδράσει γρήγορα και άμεσα στους παίκτες της ομάδας, τα πράγματα τότε πάνε καλά. Εγώ, όπως βλέπω, αυτή τη στιγμή δεν έχω αυτό το προτέρημα».

-το εάν σημαίνει κάτι συγκεκριμένο το τελευταίο που είπε και -δεδομένου ότι είναι κάτι παραπάνω από προπονητής για τον Ιωνικό- το ποια θεωρεί ότι μπορεί να είναι η επόμενη μέρα για τους Νικαιώτες: «Εγώ στο μυαλό μου έχω πολλά. Πρώτα από όλα, μέσα μου δεν νιώθω καλά. Άρα, το να βρίσκομαι εδώ και να λέω ότι είμαι προπονητής αλλά η ομάδα να μην μπορεί να νικήσει, δεν είναι σωστό καταρχήν για την υπόστασή μου, την ηθική μου, τον εγωισμό μου, για μένα ως άνθρωπο. Αυτά που έχω να πω, τα έχω πει. Θα τα πω και στον πρόεδρο. Απλώς τώρα δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί είμαστε λίγο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Συνήθως αυτά γίνονται όταν ηρεμήσουμε, κάτσουμε, βάλουμε τα πράγματα κάτω και πάρουμε τις αποφάσεις. Η ομάδα ίσως να χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Σε πολλούς τομείς. Γιατί όπως βλέπετε είναι καλή, παίζει. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπαιξαν, ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά. Δεν μπορώ να έχω παράπονο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x