Stoiximan Super League

Σπανός: «Αυτή τη φορά καταφέραμε να μιλήσουμε στην καρδιά των παικτών»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά τον σημαντικό βαθμό που πήρε ο Ιωνικός κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην ψυχική προετοιμασία που... επιτέλους βγήκε για τον Ιωνικό, στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός μετά τον σημαντικό βαθμό (1-1) που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των Νικαιωτών τόνισε ότι ο πόντος είναι πολύτιμος και ευχαριστεί τον Ιωνικό (εάν και στο τέλος θεωρεί ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω), ενώ αναφέρθηκε και στην κακή περίοδο από την οποία προέρχονταν οι «κυανόλευκοι».


Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στην Cosmote TV για:

-το εάν είναι το ιδανικό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο: «Το ιδανικό είναι η νίκη. Όμως είναι πολύ σημαντικό, επειδή παίζεις με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι πρώτη και δεν έχει χάσει. Πολύτιμος ο ένας βαθμός. Όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, με την ευκαιρία που χάσαμε στο τέλος. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι, μετά από αυτά που έχουμε περάσει έναν γύρο, μετά από τα πρόσφατα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια. Μόνο συγχαρητήρια να δώσω στα παιδιά για την ψυχή που έβγαλαν και το πάθος που έδειξαν».

-το τι είπε στους παίκτες του πριν το παιχνίδι: «Δεν είναι τι είπα εγώ. Αλλά το πώς θα το νιώσουν οι παίκτες αυτό που θα τους πω. Κάνουμε πολλές ομιλίες, ο πρόεδρος, οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, εγώ, οι συνεργάτες μου. Το θέμα είναι να μιλήσεις στην καρδιά των παικτών και νομίζω αυτή τη φορά το κατορθώσαμε, να μιλήσουμε στην καρδιά τους, να καταλάβουν και να βγάλουν αυτό που λέμε ''το μέταλλο του Ιωνικού''».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x