Stoiximan Super League

Στα 15 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του νέου Παναθηναϊκού

Αυξημένο κατά τουλάχιστον 2-3 εκατ. ευρώ σε σχέση με αυτό της φετινής περιόδου θα είναι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τη Live Sport. Το ακραίο σενάριο για Μοντολίβο.

Παρά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την οικονομική ζημιά από τις τιμωρίες της ομάδας, ο Παναθηναϊκός θα έχει αυξημένο μπάτζετ για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να διαθέσει για τα αμοιβές των ποδοσφαιριστών ποσό που θα ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας δηλαδή τουλάχιστον κατά 2-3 εκατ. ευρώ το φετινό. Μάλιστα στο ποσό αυτό δεν προσμετρώνται χρήματα που τυχόν θα δοθούν για λύσεις συμβολαίων (π.χ. Εσιέν) ή για αγορά παικτών από άλλες ομάδες. Μάλιστα το αφεντικό των «πράσινων» έχει διαμηνύσει στον Αντρέα Στραματσόνι πως εφόσον βρεθεί κάποια εξαιρετική και εφικτή περίπτωση, μπορεί το μπάτζετ να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Ιταλικά ΜΜΕ έχουν σχεδόν σε καθημερινή βάση σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για παίκτες από τη Serie A, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι στη φαντασία των ΜΜΕ. Χθες γράφτηκε για τον Ρικάρντο Μοντολίβο, που μένει ελεύθερος από τη Μίλαν, αλλά με το ετήσιο κασέ του να αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ μοιάζει απίθανο να έρθει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x