Ο Μάριος Ηλιόπουλος δίνει κανονικά το «παρών» στην απολογία του στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Μονομελές όργανο της Super League.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ έφτασε στα γραφεία της λίγκας περίπου στις 9:30 για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στην Allwyn Arena.
Τον Μάριο Ηλιόπουλο συνοδεύουν ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ (και επίσης νομικός) Αλέξης Αλεξίου.
Κινδυνεύει με τιμωρία με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για έναν ως τρεις μήνες ενώ αν κριθεί πως υπήρξε για εξύβριση διαιτητή, προβλέπεται απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, αποδυτήρια και γήπεδο για διάστημα μέχρι και έξι μηνών.
Υπενθυμίζεται πως χθες ζητήθηκε αναβολή για την απολογία του στην Πειθαρχική της ΕΠΟ, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






