Stoiximan Super League

Στα πλέι οφ με το μυαλό στην… ΑΕΚ ο Άρης

Με το δεξί θέλει να μπει ο Άρης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τους «κίτρινους» να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται απόψε τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο μυαλό όλων στο «κίτρινο» στρατόπεδο είναι χωρίς αμφιβολία και ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδα, ώστε η ομάδα να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσει τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την απουσία του, με τον Μίχαελ Ένινγκ να αφήνει εκτός αποστολής τους Ντιγκινί, Σούντγκρεν, Ντουάρτε και τον τιμωρημένο Ματίγια.

Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροζ, Σόουζα, Δεληζήση και Κόρχουτ. Στα χαφ θα βρίσκονται ο Λούκας σάσα και ο Βέλεθ, με τον Μπρούνο Γκάμα και τον Φετφατζίδη στα πλάγια. Ως δεκάρι θα παίξει ο Λάρσον, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x