Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση τέθηκε στα υπόψη της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», προτάθηκε και εξετάζεται ο Σαούλ Γκαρθία Καμπρέρο.
Πρόκειται για τον 23χρονο (ύψους 1,83μ.) άσο που ανήκει στη Λα Κορούνια, με την οποία φέτος έχει καταγράψει μόλις μία συμμετοχή, κόντρα στη Λας Πάλμας για το Κύπελλο.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε από τη Σανταντέρ τον Ιανουάριο του 2015 κι έκτοτε έχει παίξει δανεικός σε Τενερίφη (20 συμμετοχές την περίοδο 2015/16), Τζιρόνα (6 συμμετοχές στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν) και Μαγιόρκα (11 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν), δεν υπολογίζεται από τους Γαλιθιάνους και μπορεί να φύγει σαν ελεύθερος.
Πάντως στην παρούσα φάση η ΑΕΚ δεν επείγεται να αποκτήσει αριστερό μπακ και προτεραιότητά της είναι η προσθήκη αριστερού εξτρέμ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






