Stoiximan Super League

Στα υπόψη του Ολυμπιακού και ο Λυκογιάννης

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι στα υπόψη του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ στο «κάδρο» παραμένουν οι Ρέτσα, Μοχίκα και μπήκε και ο Εσκουδέρο.

Η προσπάθεια απόκτησης αριστερού μπακ συνεχίζεται από τον Ολυμπιακό. Πέραν των περιπτώσεων Γιοχάν Μοχίκα (Τζιρόνα) και Αρκάντιους Ρέτσα (Αταλάντα), χθες κυκλοφόρησε πως προτάθηκε και η ενδιαφέρουσα περίπτωση του Σέρχιο Εσκουδέρο, του 31χρονου Ισπανού που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Μια ακόμη επιλογή που έχει τεθεί υπόψη και εξετάζεται είναι αυτή του Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Κάλιαρι, στην οποία είχε 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα της Σαρδηνίας απέκτησε τον Ντάλμπερτ δανεικό από την Ίντερ για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σε κάποια φιλικά έχει χρησιμοποιηθεί ως στόπερ. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση, με τη σημείωση πως η εν λόγω περίπτωση έχει τα ατού πως αφορά σε Έλληνα παίκτη που παράλληλα γνωρίζει καλά τον σύλλογο, αφού από εκεί άρχισε την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x