Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Άμεσα οι εξελίξεις και για παίκτες στον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της επικείμενης άφιξης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ελλάδα, για να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά τους στους Πειραιώτες, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Να έρθει και να υπογράψει (ο Μαρτίνεθ). Κατά 99,9% είναι τελειωμένη η υπόθεση. Περιμένουμε σήμερα, το αργότερο αύριο, την άφιξή του, και να συνεχιστεί επί ελληνικού εδάφους η συνεργασία τους με τον Κορδόν, καθώς υπάρχει επαφή εδώ και αρκετές μέρες συζήτηση για όλα τα θέματα της ομάδας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Θέλει ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό, αφού Αυτό που καίει είναι ο χαφ, ο κεντρικός αμυντικός και ο επιθετικός. Θέλει τους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις για να πάνε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Και εκεί περιμένουμε άμεσα εξελίξεις, για να μην πάει η ομάδα στην Αυστρία και να συνεχίσει το ψάξιμο σε αυτές τις θέσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η προσπάθεια Εμβιλά να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, δεν θα βρει ανταπόκριση. Αφού ήταν ο πρώτος που είχε πει πως είχε πρόταση και ήταν αρνητικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ακόμα και αν ο Εμβιλά δεν έχει βρει αυτό που θέλει, και επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, πλέον ψάχνουν κάτι άλλο στην ομάδα. Πιο κοντά σε Γκιγέρμε και όχι στον Εμβιλά, ψάχνει για παίκτη ο Ολυμπιακός. Ο Κορδόν έχει κάνει αρκετή δουλειά για αρκετούς παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα, όπως ο Ελ Αραμπί ή ο Γκάρι Ροντρίγκες που με τα συμβόλαια που έχουν δεν υπολογίζονται, αλλά και για παίκτες που ψάχνει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x