Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Αν μείνει ο Ρέαμπτσιουκ και έρθει μπακ, ο Μαρσέλο θα πάει στα χαφ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά των προσθαφαιρέσεων που επίκεινται στο ρόστερ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει για αριστερό μπακ, ό,τι κι αν γίνει με τον Ρέαμπτσιουκ, που ασχολούνται 4-5 ομάδες από την Ιταλία που φαίνεται πως έχουν έλλειψη σε παίκτες στη συγκεκριμένη θέση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν μείνει ο Ρέαμπτσιουκ και έρθει ένας αριστερός μπακ, τότε ο Μαρσέλο μπορεί να πάει στα χαφ. Με την εικόνα που έδειξε και με τον Ατρόμητο, που έβαλε δύο γκολ, δεν μας γέμισε με σιγουριά με την παρουσία του στα μετόπισθεν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως είναι πολύ μεγάλη η λίστα για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς καθημερινά προτείνονται παίκτες και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν προσεκτικά κάθε περίπτωση.

«Ο Λάτο, για παράδειγμα, είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Μίτσελ και στην Τουρκία γράφουν καθημερινά για τον Μασουακού. Όμως δεν είναι η μοναδική θέση που κοιτάει για ενίσχυση ο Ολυμπιακός, αφού και στόπερ ψάχνει και για εξτρέμ κοιτάει», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x