Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Αποδιοργανώθηκε ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές-Αναρωτιέμαι πώς θα ξαναπαίξει ο Σισέ»

Ο Νίκος Σταματέλος σχολίασε τις αλλαγές του Μίτσελ που δεν βγήκαν κόντρα στην Καραμπάγκ και το μέλλον του Παπέ Αμπού Σισέ.

Οι αλλαγές που έκανε ο Μίτσελ κάθε άλλο παρά βοήθησαν τον Ολυμπιακό στον χθεσινό αγώνα με την Καραμπάγκ, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με τις αλλαγές του Μίτσελ αποδιοργανώθηκε τελείως η ομάδα. Όταν έφυγε ο Εμβιλά από την άμυνα και βγήκε ο Μπουχαλάκης, μεγάλωσαν οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές. Ο Μαρσέλο φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμος, όπως τουλάχιστον έδειξε χθες. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο Μίτσελ, αλλά δεν του βγήκε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός στάθηκε καλύτερα, αλλά οι ευκαιρίες που έκανε ήταν είτε από στατικές φάσεις, είτε από την ατομική ποιότητα κάποιων παικτών. Μετά τις αλλαγές έγειρε εντελώς η πλάστιγγα υπέρ της Καραμπάγκ», τόνισε.

Όσο για την αντικατάσταση του Σισέ και την αντίδρασή του, είπε: «Το λάθος που έκανε ο Σισέ μπορεί να συμβεί, η αντίδρασή του είναι απαράδεκτη. Αναρωτιέμαι πώς θα ξαναπαίξει τώρα. Σίγουρα δεν πρόκειται να τον δούμε την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ. Πάντως θεωρώ ότι ήταν λάθος του Μίτσελ να τον αντικαταστήσει αμέσως μετά την γκάφα του. Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός θέλει στόπερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x