Τον λόγο για τον οποίο ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Κένι Λαλά εξήγησε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε το γεγονός πως ο Γάλλος μπακ-χαφ είναι ένας έτοιμος παίκτης που έχει παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα, από το οποίο οι Πειραιώτες έχουν μερικές από τις σημαντικότερες μεταγραφές τους τα τελευταία χρόνια.
Όσον αφορά τον Ραφίνια, τόνισε πως ο Βραζιλιάνος δεν ήθελε να καθίσει στο συμβόλαιό του και αυτή τη στιγμή έχει 3-4 προτάσεις στα χέρια του.
Παράλληλα, ανέφερε πως είναι απίθανο οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για άλλη προσθήκη στην αγορά των ελεύθερων, ενώ σήμερα είναι η τελευταία ημερομηνία για την λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Διαβάστε ακόμη
France Football: «Ρώτησε για Καμαρά η Μαρσέιγ»
Το χειμερινό πάρε-δώσε της Super League
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του νέου τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου! (vid)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






