Εν αναμονή της απάντησης του Μάρκους Μπεργκ βρίσκονται στον Ολυμπιακό, όπως επανέλαβε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.
Ο ρεπόρτερ της ομάδας, ωστόσο, υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης και τόνισε πως «βλέπει κι άλλους πρωτοκλασάτους επιθετικούς» η διοίκηση.
Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε… χθες τον Σεμέδο για τον οποίο βάζει το χέρι του στη φωτιά για την απόκτησή του.
Παράλληλα, τόνισε πως η υπόθεση του Φορτούνη θα επηρεάσει – όπως είναι φυσικό – το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και αυτή η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






