Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν σταματούν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, παρότι έρχονται οι αγώνες με τη Σλόβαν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση του Κάρλος Κορμπεράν και ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε πλέον τις εξελίξεις μετά την ανακοίνωση του Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό. Δεν σταματούν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, παρότι έρχονται τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπάρχει το θέμα με τον Μπάρντι, με τους Ισπανούς να λένε ότι είναι τυπικό το θέμα και την άλλη να υποστηρίζουν πως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό μου προκύπτει και εμένα, ότι δεν έχει κλείσει, αλλά συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτησή του. Άρα το παιχνίδι της Πέμπτης είναι ανεξάρτητο από τις μεταγραφές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Κορμπεράν θα πει ότι θέλει άμεσα τις μεταγραφές, ώστε να προχωρήσουμε τη δημιουργία του συνόλου που έχει μέσα στο μυαλό του. Δεν περιμένει να δει τι θα γίνει την Πέμπτη για να προχωρήσει τα υπόλοιπα θέματα. Χθες δεν είπε κάτι συγκεκριμένο στους παίκτες, αφού θέλει να δουλέψει και το ψυχολογικό κομμάτι. Να μην περιμένουμε και πολλές αλλαγές σε σχέση με τις ενδεκάδες με Μακάμπι Χάιφα. Κάποιες αλλαγές θα κάνει, μέχρι ένα σημείο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την αλλαγή… θέσης που προέκυψε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο: «Από τις εξελίξεις προέκυψε η αλλαγή… θέσης του Αβραάμ, ο οποίος ανέλαβε χρέη γενικού αρχηγού. Ο Μαρτίνς τον ήθελε στην ομάδα και είχε ζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως και για την περίπτωση του Βαλμπουενά. Με τα νέα δεδομένα, πηγαίνουμε σε Αβραάμ Παπαδόπουλο με… κοστούμι».

Για το αν προκύπτει αλλαγή στο θέμα του Φορτούνη, μετά την έλευση του Κορμπεράν: «Όχι, δεν μου προκύπτει κάτι αυτή τη στιγμή. Όταν κινείται για να οργανωθεί ο Ολυμπιακός, είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλα, βέβαια, μέσα από τις προπονήσεις θα κριθούν. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και δεν θα κριθεί τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x