Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Βγήκε λευκός καπνός. Ήρθε χθες μαζί με τον Κορδόν. Λογικά την Πέμπτη η παρουσίαση στα γραφεία της ΠΑΕ και πάμε στο επόμενο στάδιο, που δεν είναι άλλο από την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Ο Κορδόν δεν μιλούσε μόνο με προπονητές, μιλούσε και με παίκτες, και μένει αυτό να αποτυπωθεί το επόμενο διάστημα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στον Ολυμπιακό θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας τουλάχιστον δύο από τους τρεις που χρειάζονται. Κέντρο άμυνας, μεσαία γραμμή και επίθεση είναι οι προτεραιότητες. Να έρθει σύντομα και ο τρίτος και να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις ο Ολυμπιακός. Από την Ισπανία έχουν προκύψει διάφορα ονόματα, αλλά αυτό που βγαίνει και δεν το διαψεύδει ο Ολυμπιακός, θέλουν να κλείσουν δύο παίκτες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Και θα συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό, για να καλύψουν τα θέλω του νέου προπονητή. Θέλουν η ομάδα να έχει ένα επίπεδο ετοιμότητας στα προκριματικά του Europa League», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Καμπρέρα είναι μία περίπτωση που φαίνεται πως έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Δεν είναι ο παίκτης που προτάθηκε από μάνατζερ, είναι παίκτης που κοιτάει η ομάδα. Αφού θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινώσουν δύο, μέρα με τη μέρα κάτι θα μαθαίνουμε από την Ισπανία ή τη Λατινική Αμερική. Χθες οι Ισπανοί έγραψαν και για τον Κογιάδο, παίζει “8”, παίζει “10” και εξτρέμ. Υπάρχουν προπονητές, μένει να φανεί αν ισχύει αυτό για τον Μαρτίνεθ, που θέλουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x