Το δικό του σχόλιο για τη σπουδαία πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού επί της Λανς και της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στο Αγρίνιο έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι μόνο η πρόκριση, είναι ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση. Είχαμε πει πως η Λανς σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και τα πιτσιρίκια έδειξαν τσαγανό. Μπορεί να μην είναι η πρώτη ομάδα που παρακολουθούμε κάθε μέρα, βγήκε η αντίδραση και πήγαν στα πέναλτι. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Συλαϊδόπουλου, τον οποίο ζήτησε να ενταχθεί στο τιμ του ο Μεντιλίμπαρ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι πολλά παιδιά στην Κ19 που μπορούν να μπουν στην πρώτη ομάδα, δεν είναι συνηθισμένο αυτό το πράγμα. Τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται, παρότι αντιμετωπίζουν την Μπάγερν Μονάχου. Ο Μαρτίνεθ ήθελε να πάρει τον Κωστούλα στην προετοιμασία, αλλά κάποιες ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν να προχωρήσει κάτι τέτοιο. Στον Ολυμπιακό θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία και να σταθεί στους παίκτες της πρώτης ομάδας, αφού εκεί θα ανδρωθεί και όχι στη δεύτερη ομάδα», πρόσθεσε.

Και στη συνέχεια μίλησε για τους «μεγάλους», λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλός μέχρι να δεχθεί το γκολ και στο β’ μέρος η ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών έφεραν στον Ολυμπιακό την ανατροπή και πήρε μία σημαντική νίκη. Έχει, όμως, παίκτες για να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Ελ Καμπί. Είναι σε εγρήγορση και έρχεται το 2-1 και αν ήταν πιο προσεκτικοί στη συνεργασία θα μπορούσε να βάλει και το 3 γκολ, χωρίς να αγχωθεί και να χρειαστεί ο Πασχαλάκης στο φινάλε».

Και κατέληξε: «Τώρα υπάρχει ένας αγώνας την Κυριακή με τον Βόλο, με κόσμο μετά από δυόμισι μήνες, και ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη, για να μην υπάρξει τουλάχιστον διαφορά από τις άλλες ομάδες. Σήμερα θα μάθουμε και πόσο καιρό θα μείνει έξω ο Ζέλσον Μαρτίνς, που έπαθε θλάση στο ίδιο σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x