Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο και την αντίδραση του Ολυμπιακού»

Ακούστε τα όσα είπε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του Ολυμπιακού στο νικηφόρο παιχνίδι με την Κηφισιά έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κατ’ αρχάς υπάρχει ένα μπέρδεμα, παρά τη δήλωση που έκανε ο Φορτούνης, πως υπήρχε η σκέψη για την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο. Σε ένα παιχνίδι που υπήρχε μεγάλος εκνευρισμένος, μεγαλύτερος από τους προηγούμενους αγώνες, γιατί πλέον με την τεχνολογία δεν χρειάζεται να περιμένεις για να δεις τι έγινε σε μία αμφισβητούμενη φάση. Το είδαν απευθείας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του ο άνθρωπος που έβαλε τις γραμμές, αλλά για εμένα πρέπει να πάει σπίτι του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πρώτη φορά βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες, την εποχή του VAR, και όσο κι αν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η ΚΕΔ. Είδαμε έναν καλό Ολυμπιακό, μέχρι την αποβολή του Ρέτσου, ενώ είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο Μασούρας. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε πως αποφάσισε να εμφανιστεί στο 2024, όπως έπρεπε να είναι, και έκανε ένα καλό ημίχρονο μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έβγαλε αντίδραση μετά την ισοφάριση της Κηφισιάς και όσα έγιναν σε διαιτητικό επίπεδο», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τα μεταγραφικά ζητήματα των Πειραιωτών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x