Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Με μία νίκη επί του ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός μεταφέρει την πίεση στην ΑΕΚ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε δει μέχρι τώρα και με αυτά συζητάμε. Δεν έχει ξεμπουκώσει σε καμία περίπτωση. Δεν παρουσιάζει η ομάδα το πρόσωπο που θέλει ο Μίτσελ και οι παίκτες του. Είδαμε να δυσκολεύεται ο Ολυμπιακός με τον Άρη, να παίρνει την ισοπαλία ο Ατρόμητος στο Περιστέρι και όλα αυτά μπαίνουν στην κουβέντα ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι Πειραιώτες, σε σύγκριση με τους παίκτες που ξεκίνησαν με τον Άρη για το Κύπελλο.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Είναι ο πρώτος αγώνας σε μία περίοδο που έρχονται δύσκολοι αγώνες για τον Ολυμπιακό κόντρα σε μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι, ενώ ακολουθεί ο Φεβρουάριος με ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην οποία θέλει να μεταφέρει την πίεση με μία δική του νίκη στο Φάληρο με τους Κρητικούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x