Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και της πρώτης αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ στο Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε ακόμα τον Φρέιρε. Είναι τρεις προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι, δεν παίζει ο Ντόη με τη Γουέστ Χαμ. Λογικά τώρα που μιλάμε, το δίδυμο είναι Ντόη-Ρέτσος. Περιμένουμε κάθε προπόνηση για τις αποφάσεις του προπονητή. Μπορεί να τον χρειαστεί για ένα διάστημα στο ντέρμπι και να ανεβάσει ρυθμό ενόψει Γουέστ Χαμ. Και ο Ορτέγκα φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας έναντι του Κίνι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να πειράξει κάτι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, αν και απουσίαζαν οι διεθνείς και ο Ελ Καμπί και ο Γιόβετιτς θα συμμετέχουν στην προπόνηση μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους. Ο Μασούρας είχε συνεχόμενα ματς και με την Εθνική, και μένει να φανεί η κατάστασή του», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Μιλάμε για μία ΕΠΟ, που προσπαθεί να μας πείσει ότι ο νέος αρχιδιαιτητής ψάχνει να βρει τον διαιτητή του ντέρμπι... Πότε ο αρχιδιατητής επέλεξε εκείνος διαιτητής σε τέτοιου είδους ντέρμπι!».

Ακούστε τι άλλο είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x