Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού όσον αφορά τη δουλειά που πρέπει να γίνει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή την περίοδο, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, γίνεται διαχείριση, καθώς μέχρι το τέλος του 2023 έχει μόνο δύο παιχνίδια εντός έδρας και τα υπόλοιπα είναι εκτός έδρας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

«Όσο κι αν λέμε πως η ομάδα τα πάει καλά στην επαρχία, χρειάζεται προσοχή και ιδιαίτερη διαχείριση από τον Μαρτίνεθ, ο οποίος σίγουρα προβληματίζεται από τη λειτουργία του συνόλου από την μέση και μπροστά. Αυτό αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, τους εξτρέμ και τους σέντερ φορ.

Δεν είναι μόνο ο Ελ Καμπί, αλλά και κάποιοι ακραίοι, όπως ο Μπιέλ και ο Σολμπάκεν που περιμένει περισσότερα πράγματα. Υπάρχουν στιγμές που ο Ολυμπιακός περιμένει τα πάντα από τον Φορτούνη, όμως εκτός από εκείνον και άλλοι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά», πρόσθεσε.

Και μίλησε για το δημοσίευμα από την Πορτογαλία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Ρίο Άβε: «Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από την πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού, αν ισχύει ή δεν ισχύει. Ή αν έγινε κάποια κουβέντα στο παρελθόν και τώρα έγινε γνωστό. Εγώ εκείνο που ξέρω πολύ καλά, στο πρόσφατο παρελθόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήθελε να προχωρήσει για την αγορά μίας ομάδας (της Μόντσα), αν δεν είχε στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x