Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Κάποιους παίκτες τους διαφημίζουν οι μάνατζερ, ο Ντουάρτε όντως απασχολεί»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του τελευταίου φιλικού στην Αυστρία με την Σαμπάχ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του φιλικού με την Σαμπάχ και των εξελίξεων που προκύπτουν από την Ισπανία αναφορικά με υποψήφιους στόχους, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε να δούμε τις επιλογές του Μαρτίνεθ για το φιλικό με την Σαμπάχ, σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά, για να διαπιστώσουμε αν έχει αποφασίσει για κάποιον κορμό, μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές και θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για τις μεταγραφές, ό,τι και αν σου πω θα είναι ψέματα. Και οι μάνατζερ προτείνουν, αφού βγαίνουν στα διάφορα Μέσα, και προκύπτουν τα ονόματα των παικτών, για να διαφημίσουν τον πελάτη τους. Κάποιες περιπτώσεις τις εξετάζει όντως ο Ολυμπιακός και άλλες όχι».

Και υπογράμμισε: «Για παράδειγμα, για τον Ντουάρτε υπάρχει θέμα και διαπραγμάτευση με τη Χετάφε, με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός τον θέλει δανεικό και η ομάδα του είναι θετική, με την προϋπόθεση να καλύψει το συμβόλαιό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x