Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είδαμε έναν Ολυμπιακό εντελώς ανέτοιμο, από τον προπονητή μέχρι και τους παίκτες, με εξαίρεση τους Μασούρα, Τσικίνιο, Κάρμο και Αλεξανδρόπουλο, που ψάχνουμε να βρούμε γιατί τον έβγαλε. Ο Καρβαλιάλ είχε ως οδηγό το παιχνίδι του Κυπέλλου, μέχρι και τον Ρίτσαρντς είδαμε αριστερό εξτρέμ, αλλά τότε είχε κάποια λεπτά και είχε να παίξει έναν μήνα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έβαλε δύο αριστερά μπακ και δεν είδαμε κάτι στα αριστερά. Ο Τερίμ είδε την ''τρύπα'' και τη σημάδεψε, περιμένοντας τον Κίνι να διορθώσει πράγματα και δεν άλλαξε η εικόνα σε μεγάλο βαθμό. Στις περισσότερες φάσεις, οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαιναν δεύτεροι στην μπάλα. Μετά άλλαξε το σύστημα, υπό την πίεση να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός τη νίκη, και εκεί έβγαλε μία αντίδραση», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Που σημαίνει πως σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός για το πρωτάθλημα, για να μη βρεθεί 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή, δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε να εμφανιστεί. Απείχε πολύ από την εικόνα που έπρεπε να έχει ο Ολυμπιακός, για να δείξει ότι είναι εδώ και να πιάσει στην ισοβαθμία τον Παναθηναϊκό».

Ακούστε τι άλλο είπε για την «αποτυχία της δεύτερης θέσης», τη σύγκριση με την εποχή Μαρτίνς και τι μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x