Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ανέτοιμος Ολυμπιακός με φοβικό προπονητή - Ο Μαρτίνς δεν έχει καταλάβει πού είναι»

Ο Νίκος Σταματέλος άσκησε έντονη κριτική στον Πέδρο Μαρτίνς με αφορμή τη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού και τον αποκλεισμό από την Μακάμπι.

Εντονότατη κριτική στον Πέδρο Μαρτίνς άσκησε ο Νίκος Σταματέλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων σχολιάζοντας τη χθεσινή εμφάνιση στάθηκε στις δηλώσεις του Πορτογάλου εδώ και αρκετές ημέρες ο οποίος υπογράμμιζε ότι ήταν βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας του για τις δύο αναμετρήσεις, κάτι που δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήταν μία ανέτοιμη ομάδα, με έναν φοβικό προπονητή και κατέβασε μία ενδεκάδα που η λέξη δημιουργία ήταν άγνωστη. Μετά από τέσσερα χρόνια στη ομάδα, ο Μαρτίνς φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει που είναι», ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος.

Σχετικά με την επόμενη ημέρα, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι τα πάντα είναι στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος καλείται να αποφασίσει εάν πιστεύει ότι με τον Μαρτίνς μπορεί να υπάρξει διαφορετικό μέλλον… «Υπομονή, εντός της ημέρας θα ξέρουμε πολλά περισσότερα», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x