Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Πιο πιθανό να πάρει άλλον εξτρέμ, παρά Μαντσίνι ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις για εξτρέμ, αλλά και τα πλάνα Μίτσελ εν όψει ΠΑΣ-Ολυμπιακός.

Απομακρύνεται η περίπτωση απόκτησης του Μαντσίνι για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή είναι πιο πιθανό να πάρει κάποιον άλλον εξτρέμ ο Ολυμπιακός, παρά τον Μαντσίνι. Έχει μείνει πίσω αυτή η υπόθεση, έχουν εμπλακεί Άραβες και Ρώσοι και δεν θέλει να μπλεχτεί σε τέτοιες ιστορίες», ανέφερε προσθέτοντας πως αναζητείται και στόπερ αφού ο Σισέ είναι υπό παραχώρηση.

Όσον αφορά στον αυριανό αγώνα στα Γιάννενα; «Ο Ολυμπιακός έχασε πολλά κανονάκια στον πρώτο γύρο και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς στα Γιάννενα. Το βασικό ερωτηματικό είναι αν θα παίξει ο Χουάνγκ από την αρχή. Επίσης τις δύο θέσεις της άμυνας διεκδικούν τρεις παίκτες, ο Ντόη, ο Ρέτσος και ο Σωκράτης. Ο Μαρσέλο έχει προβάδισμα για αριστερός μπακ, με τον Βρουσάι στην απέναντι πλευρά. Στα χαφ ο Εμβιλά είναι σίγουρος και θα δούμε πώς θα χωρέσει μπροστά ο Μίτσελ τους Χάμες, Φορτούνη, Μπιέλ και Ελ Αραμπί ή αν θα δούμε κάποιον κλασικό εξτρέμ, όπως τον Γκάρι», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x