Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία (2-2) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μαντσίνι, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα του Ολυμπιακού… Ο απίστευτος Φορτούνης του πρώτου μέρους θύμισε Φορτούνη προηγούμενων ετών, δίνοντας την αίσθηση ότι θα έχει ένα ευχάριστο απόγευμα στα Γιάννενα. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι στη συνέχεια για να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ. Θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ και να προχωρήσει πιο ήρεμος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι αλλαγές δεν βοήθησαν και ο ΠΑΣ πίεζε με συνεχόμενα κόρνερ. Μετά το 2-2 περίμενες μία αντίδραση από τον Ολυμπιακό και τη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο ΠΑΣ. Στο β’ μέρος δεν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους. Είδαμε μία ομάδα με ύφος ότι τελείωσε το παιχνίδι, προπονητής και παίκτες, και έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΣ να αντιδράσει. Δεν υπήρξε ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο. Όταν μετράμε τις φάσεις και δεν βρίσκουμε οργανωμένη επίθεση, να είναι ο Ελ Αραμπί, ο Φορτούνης ή κάποιος άλλος σε φάση για γκολ, υπάρχει πρόβλημα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάει την κορυφή, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει τον δεύτερο και ενδεχομένως από σήμερα τον τρίτο, τον δεύτερο για να στοχεύει στην κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x