Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τα πάει εξαιρετικά στην προετοιμασία ο Φορτούνης - Τα δεδομένα για τις μεταγραφές»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό και… προετοιμασίας επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τη Βραζιλία προκύπτει πως είναι στην τελική ευθεία του Ροντινέι, για να έρθει τον Δεκέμβριο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει διάψευση από μεριάς του Ολυμπιακού, αν και σε περιπτώσεις που δεν ισχύουν το διαψεύδει. Εκείνο που προκύπτει είναι πως είναι να πέσουν οι υπογραφές και αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες. Περιμένουμε το τυπικό του θέματος, να ενσωματωθεί στην ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Σχετικά με την εικόνα που έχει για την προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία, υπογράμμισε: «Είναι προετοιμασία και καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας. Ο Φορτούνης τα πάει εξαιρετικά, ενώ είχε πάει πολύ καλά και στα εργομετρικά, και τώρα δείχνει πως πατάει γερά στα πόδια του, που σημαίνει πως είναι στο δρόμο της ουσιαστικής επιστροφής. Να μην είναι για κάποια λεπτά στις επιλογές του Μίτσελ και περιμένουμε να δούμε το φιλικό με την Χάντερσφιλντ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είχαμε πει πως δεν είναι μόνο ο Μαντσίνι και οι Γάλλοι έγραψαν πως κοιτάει στην αγορά τους, και όσο δεν κλείνει ο παίκτης θα ανεβαίνουν και άλλοι παίκτες στην ατζέντα. Είναι πολλά τα μέτωπα, ακόμα και σε θέσεις που δεν δείχνει πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x