Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός, με άλλα κριτήρια θα κριθεί ο Καρβαλιάλ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει των αλλαγών που αναμένονται στην τελική ηγεσία της ομάδας και το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ήταν τα αποτελέσματα που έκριναν την πορεία του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακού, ο οποίος είναι τώρα στο -3 από τον Παναθηναϊκό και αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Τόπολα θα συνεχίσει την Ευρώπη. Ο Μαρτίνεθ πλήρωσε το μάρμαρο για την εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τη Φράιμπουργκ και στα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολούθησαν στο μεσοδιάστημα δεν έδειχνε ικανός να γυρίσει το κλίμα στα αποδυτήρια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Λέω ξανά, ότι δεν ήταν τα αποτελέσματα που έφταιξαν για την αποχώρηση του Μαρτίνεθ, ήταν η εικόνα της ομάδας όλο αυτό το διάστημα. Δεν θα κριθεί ο Καρβαλιάλ με τον τρόπο που κρίθηκε ο προκάτοχός του. Δεν έχτισε ο ίδιος της ομάδας, καθώς θα αναλάβει την ομάδα στις αρχές Δεκεμβρίου και θα γίνουν οι (4) μεταγραφές τον Ιανουάριο και θα δούμε πώς θα πάει από εδώ και πέρα που αναλαμβάνει εκείνος. Ο Μίτσελ ήρθε και έφυγε, όπως έφυγε, μετά τον αγώνα με τον Άρη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x