Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θα πρέπει να γίνει ενα θαύμα για να μείνει ο Σεμέδο στον Ολυμπιακό»

Στα θέματα των Σεμέδο, Μανωλά αλλά και το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ τόνισε πως «μόνο με... θαύμα θα αλλάξουν τα δεδομένα για Σεμέδο, θα πρέπει να το πάρει απόφαση ο Μαρινάκης για να γίνει κάτι τέτοιο».

Επιπλέον, αναφορά έγινε στη μεταγραφή του Λόπες και τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, καθώς και στην επιθυμία του Κώστα Μανωλά να επιστρέψει - και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Αναλυτικά:

«Για Σεμέδο υπάρχει πληροφόρηση από Πορτογαλία. Οι Πορτογάλοι δεν πέφτουν έξω σε αυτά συνήθως, θα πρέπει να γίνει θαύμα για να αλλάξουν τα δεδομένα και να το πάρει απόφαση ο Μαρινάκης.

Ο Μανωλάς θέλει να γυρίσει... χθες, οπότε θα δεχόταν να ρίξει τις απαιτήσεις του μέχρι και στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Εφόσον επιμένουν οι Ιταλοί, δεν μπορεί να είναι καπνός χωρίς φωτιά. Και μάλιστα το τελευταίο δημοσίευμα αναφέρει πως η Νάπολι θα περιμένει μέχρι 25/8, που είναι επίσης λογικό. Οι Ιταλοί μάλιστα, αναφέρουν πως ο σύλλογος πάει για στόπερ.

Αν έρθει, θα έρθει για να κλείσει την καριέρα του εδώ. Αλλά δεν είναι εύκολο να δώσει τόσα λεφτά για παίκτη δίχως μεταπωλητική αξία.

Τέσσερις αλλαγές σίγουρα σε σχέση με τη Βουλγαρία, βλέπω Βάτσλικ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μάρκοβιτς, θα δείξει για Ονιεκούρου.

Μια χαρά ο Λόπες, έκανε προετοιμασία... κανονική. Θα μπει και λίστα, αποστολή θα βγάλει την Τετάρτη ο Μαρτίνς αλλά δεν νομίζω να τον συμπεριλάβει».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x