Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θέλει άμεσα την απάντηση του Χουάνγκ ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός θέλει το συντομότερο την απάντηση του Χουάνγκ Ουί Τζο που είναι η πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Μάχη και με το χρόνο δίνει ο Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός επισπεύδει τις διαδικασίες για την ενίσχυσή του, γιατί υπάρχουν ακόμη πολλές κινήσεις να γίνουν και ο χρόνος λιγοστεύει. Και δεν έχει αλλάξει κάτι στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού παρά τη χρησιμοποίηση του Ραντζέλοβιτς ψάχνει ακόμη εξτρέμ. Ο επιθετικός Χουάνγκ είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού και περιμένουν άμεσα την απάντησή του, γιατί δεν μπορούν να περιμένουν», τόνισε.

Για τα πλάνα του Κορμπεράν για τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού είπε πως «… τον πρώτο λόγο έχουν οι παίκτες που έπαιξαν στην Κύπρο, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη απουσίες όπως του Βρσάλικο και του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Σήμερα περιμένουμε να δούμε αν θα προπονηθεί ο Χουάνγκ, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Βγήκε από το πρώτο ματς και ο Ολυμπιακός δεν έκανε φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x