Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θέλει ενίσχυση… χθες ο Ολυμπιακός και ίσως διαφορετική προσέγγιση από Καρβαλιάλ-Ήταν πέναλτι του Ποντένσε»

Ο Νίκος Σταματέλος σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ επεσήμανε ότι «φωνάζει» η ανάγκη των Πειραιωτών για ενίσχυση.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και η ανάγκη για ενίσχυση. Ο Νίκος Σταματέλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» για την εμφάνιση των Πειραιωτών στο Περιστέρι.

«Ο Ολυμπιακός βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η εικόνα του απέχει πολύ από μια ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ούτε στις Σέρρες ήταν καλός αλλά εκεί τουλάχιστον βρήκε το γκολ. Χθες έλειπαν ο Φορτούνης, ο Καμαρά, ο Μπιέλ και ο Καρβαλιάλ έκανε μόνο μια αλλαγή, του Γιόβετιτς. Πιστεύω πως θα μπορούσε να βοηθήσει ο Αλεξανδρόπουλος, δεν μας έβγαλε τα μάτια ο Καρβάλιο. Θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει κι ο Βρουσάι», ανέφερε στους Βάιο Τσούτσικα και Τάσο Νικολογιάννη.

Ο Νίκος Σταματέλος πρόσθεσε: «Είναι δύο αναμετρήσεις που φωνάζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση και ίσως άλλη προσέγγιση από τον Καρβαλιάλ. Δήλωσε στις Σέρρες και χθες ότι είναι ικανοποιημένος με την εικόνα και πώς έλειψε μόνο το γκολ, αλλά δεν ξέρω αν το κάνει για να το κάνει. Θέλει ξεκάθαρα ενίσχυση, χρειάζεται παίκτες να έρθουν… χθες. Σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση».

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της διαιτησίας στο Περιστέρι είπε ότι «του Ποντένσε δεν μπαίνει στη ζυγαριά, όπως οι άλλες δύο φάσεις, κατά τη γνώμη μου είναι πέναλτι. Δεν αλλάζει αυτό το γεγονός την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x