Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Το ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Λαμία που παίζει την ύπαρξή της»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα στη Λαμία, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει καλή παράδοση στο γήπεδο της Λαμίας, αλλά σήμερα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και υπάρχει το μεγάλο "πρέπει" για την ομάδα του Ολυμπιακού. Απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον υποβιβασμό, με νέο προπονητή που παίζει πάντα το ρόλο του αυτό. Χωρίς Χάμες που είχε ενοχλήσεις και προφανώς ενόψει του ντέρμπι, τον θέλει εκεί ετοιμοπόλεμο ο Μίτσελ. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Χάμες θα έπαιζε, αλλά ο προπονητής τον θέλει 100% για το παιχνίδι που ακολουθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Με φαβορί τον Σαμασέκου, ψάχνουμε να δούμε ποιος θα καλύψει το κενό του Εμβιλά και στη συνέχεια παίζει του Κασάμι. Λογικά ο Φορτούνης θα παίξει ως οργανωτής αντί του Χάμες. Αυτές είναι οι δύο λύσεις του Μίτσελ για τα δύο κενά στο αρχικό σχήμα. Ο Ρέαμπτσιουκ μάλλον θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αν και ο προπονητής δοκίμασε αρκετά τον Ραμόν», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Το ιδανικό σενάριο για τον Μίτσελ θα ήταν ο Ολυμπιακός να προηγηθεί γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στη συνέχεια, όμως αυτό δεν έχει συμβεί σε κανένα από τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Παίρνει νίκες στην επαρχία, αλλά όχι με την ευκολία των προηγούμενων ετών. Και μην ξεχνάμε πως παίζει με τη Λαμία που παίζει στα επόμενα ματς την… ύπαρξή της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x