Stoiximan Super League

Στάνκοβιτς: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη 1-2 γκολ, να μάθουμε από την έλλειψη συγκέντρωσης»

Οι δηλώσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης».

Η διπρόσωπη ΑΕΚ επικράτησε 2-1 στο Φάληρο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του στο β’ μέρος.

Μετά την αναμέτρηση, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σχολίασε πως η Ένωση είχε φάσεις για περισσότερα γκολ, και πως έπρεπε να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς καθώς στη συνέχεια έδειξε έλλειψη συγκέντρωσης και έδωσε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι καταπληκτικό συναίσθημα να μπορείς να φεύγεις νικητής από ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, νομίζω ότι είχαμε ένα πολύ καλό ημίχρονο αν εξαιρέσουμε τα πέντε τελευταία λεπτά όπου δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη 1-2 γκολ από την πλευρά μας, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπορέσει να διεκδικήσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης σε αυτά τα λεπτά, να δουλέψουμε ώστε να μην δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο».

Για το μέταλλο που εμφάνισε η ΑΕΚ: «Το σημερινό είναι ένα από τα ματς που έπρεπε να νικήσουμε στη μάχη για τον τίτλο. Θα αντιμετωπίσουμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο άλλες δύο φορές, ήταν ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x